Онлайн консултиране

Смятам че  е важно за всеки  да може да получи подкрепа, да има сигурно място в което да отделя време и грижа за себе си.

Онлайн консултациите се съществяват се от комфорта на дома или офиса  и могат да бъдат удобен вариант за вас, ако живеете в друг град или държава. Те може да са подходящи за вас ако разполагате с ограничена възможност за придвижване или ограничено свободно време, за да посещавате на място консултации. При извънредни обстоятелства онлайн консултирането също може да бъде единственият начин за срещи и терапия.

Онлайн терапията става все по-популярна в целия свят. Избирайки онлайн консултиране трябва да имате предвид предимствата и нестотъците на този тип срещи.

Консултациите могат да помогнат при:

  • Стрес
  • Тревожност, Безпокойство,Депресия
  • Проблеми във взаиомотношенията
  • Развод
  • Ниско самочувствие
  • Скръб и загуба
  • Травма
  • Трудно раждане или бременност
  • Личностно израстване
  • Житейски кризи

Как протичат консултациите:

Срещите се провеждат в платформата Zoom или Skype. За онлайн консултации ще са ви необходими добра интернет връзка и камера и микрофон на устройството, което ползвате – телефон, таблет или компютър.

Както и при срещите на живо така и при онлайн консултациите първата ни среща ще бъде опознавателна и протича 90 мин. По време на нея ще имате възможност да разкажете малко повече за вашата житеайска история и какво ви води при мен. Аз ще обясня как работя , а вие ще имате възможност да зададете въпроси и да решите дали да започнете работа с мен. До края на сесията ще споделя с вас своите наблюдение и препоръки и ако решим заедно да поставим цели  и график на срещите ни.

Всяка  следваща среща е с продължителност 50 мин.

Всички консултации се заплащат предварително по банков път, Револют или Pay Pal. Детайли за плащане ще получите след записване на час.

Резервирайте час за първоначална среща. Можете да го направите по телефон, имейл или чрез онлайн системата за запазване на часове ето тук

Намерете удобно място, в което няма да ви прекъсват. В уговорения ден и час бъдете точни. Включете се поне 5 минути преди сесията и проверете дали микрофонът и камерата ви работят. Консултациите се провеждат през Skype или Zoom.

В Skype:
Ако срещата ни е в скайп  предварително ще ви изпратя името на потребителая: info@smisul.org. Поискайте достъп до скайп листата  с основание „Онлайн консултиране- Вашето име”

В Zoom:

Ако срещата ни е в Zoom предварително ще ви иpпратя линк, с който ще влезете в платформата Zoom.

Първата ни среща ще бъде по-дълга – 90 мин. По време на нея ще имате възможност да разкажете какво ви води при мен. От своя страна аз ще ви разпитам за основни моменти и важна информация, ще обсъдим условията за работа и ако решим да работим заедно ще имаме яснота относно бъдещите ни срещи.

Срещите ни ще бъдат с продължителност 50 мин.

Анета Калчева

Анета Калчева

Завършила съм психология в СУ Св. Климент Охридски и магистратура „Артистично психосоциални практики“ в НБУ.   В момента завършвам „Психология на развитието“ в НБУ. Работя като психолог, обучител и фасилитатор от 2006 г.,от 2011 г работя активно и с деца. В процес на психотерапевтично формиране като психодрама терапевт  към фондация “Психотерапия 2000“. Гещалт консултант и съм в продължаващо обучение за гещалт психотерапевт.

Вярвам че психичното ни здраве трябва да бъде толкова важно колкото и физическото.