За родители

„Всичко за раждането“ – курс за бъдещи родители

Интензивната еднодневна програма “Всичко за раждането” е за бременни и техните партньори, която ще ви помогне да се подготвите физически и психически за едно позитивно раждане и ще отговори на най-важните ви въпроси .

„Ние и бебето“ – курс за бъдещи родители

Създадохме еднодневната програма “Ние и бебето”, за да ви подкрепим и  дадем и основни знания относно психологическото, физическото и емоционалното развитие на новороденото, за да направим по-лесни първите ви месеци заедно.

Уебинари за родители

Разнообразни онлайн семинари с идеи, съвети, практични умения и съвремена, научно обоснована информация за отглеждането и възпитанието на детето и предизвикателствата на родителството.

Консултации за родители

Подпомагам семейства и родители в предизвикателствата на родителството – комуникацията с детето ви, промени, които настъпват в семейството и по отношение на това да се чувствате по-уверен като родител.

Онлайн консултиране за родители

Онлайн консултирането на родители е подходящо ако живеете в отдалечен град или чужбина, ако сте родител на малко дете, който няма възможност да посещава консултации на живо или ако желаете да се консултирате за конкретен въпрос, който ви притеснява относно родителстването.

Да работим заедно!