Анета Калчева

Организатор

Анета Калчева
Phone
0887 55 68 58
Email
info@smisul.org
Website
https://smisul.org/
За записване:

Местоположение

Онлайн
София
Категории

Виж повече

За записване:

Date

Dec 01 2020
Expired!

Time

1:00 pm - 3:00 pm

Цена

25 лв.

Уебинар “Светът на детето – от 3 до 5 години”

„Светът на детето – от 3 до 5 години“ помага на родителите да научат повече за развитието на детето в тази възраст и да усвоят голям репертоар от техники и игри, които да използват при комуникацията, дисциплината и игрите с детето.
Уебинарът включва теория и техники, които се фокусират върху оптималното развитие на детето – социално, емоционално, когнитивно, развитие на езика и креативността.

Някои от темите, които ще застъпим в уебинара:
-❓Етапи в развитие на детето от 3 до 5 години. Основни психологически теории.
-❓Възпитание и дисциплина в периода 3-5 години. Какви правила да използваме, които са реалистични и подходящо за развитието?
-❓Важността на играта. Развиващи занимания, книги и приказки подходящи за възрастта 3-5 години.
-❓Игри които развиват когнитивните способности- памет, мислене, логическо мислене. Учене на цветове, форми, букви и цифри

Водещ: Анета Калчева – психолог. Завършила психология в СУ Св. Климент Охридски и „Артистично психосоциални практики“ в НБУ. В момента завършва „Психология на развитието“ в НБУ. Работи като психолог, обучител и фасилитатор от 2006 г., а от 2011 г работи активно и с деца и родители. Обучава и работи като гещалт терапевт под супервизия. Завършила е 4 годишно сертификационно обучение в метода „Психодрама с деца“ . Работи с деца, юноши и възрастни индивидуално и групово.
В работата си стъпва на основни психологически теории и конструкти за детското развитие и психика, като съчетава различни подходи.

Продължителност на онлайн лекцията: 2 ч.

Цена: Участието в онлайн лекцията е 25 лв. Заплаща се по банков път.

За записване: https://forms.gle/irp8tJpnNrAbjtMG7

Всеки записал се получава информация за плащане с банкова сметка.
След заплащане на сумата ще получите линк с регистрация в платформата webinaria.bg

💻 При невъзможност да се включите в живото предаване на уебинарите, ще имате достъп до записа в рамките на 30 дни. Линкът ще бъде изпратен няколко дни до седмица по-късно.

Коментари

Коментирай

The event is finished.

Коментирай