Анета Калчева

Организатор

Анета Калчева
Phone
0887 55 68 58
Email
info@smisul.org
Website
https://smisul.org/
За записване:

Местоположение

Онлайн
София

Виж повече

За записване:

Date

Nov 03 2020
Expired!

Time

1:00 pm - 3:00 pm

Цена

25 лв.

Уебинар „Светът на детето – от 1 до 3 години“

Онлайн лекцията „Светът на детето – от 1 до 3 години“ е за родители, които искат да научат повече за връзката родител-дете в тази възраст и да усвоят богат набор от техники и игри, които насърчават социалното, емоционално и когнитивно развитието на децата.

Уебинарът включва теория и техники, които се фокусират върху оптималното развитие на детето – социално, емоционално, когнитивно, развитие на езика и креативността.

Някои от темите, които ще застъпим в уебинара:

❓Етапи в развитие на детето от 1 до 3 години. Основни психологически теории. Важността на ранното детско развитие.
❓Как да изградим детска емоционална лексика и насърчаваме изразяването на чувства. Как да избягваме използването на критични изявления и да използваме по-позитивна комуникация?
❓Важността на играта за малките деца. Игри които развиват когнитивните способности- памет, мислене, логическо мислене. Игри за социални и емоционални способности.
❓Как да се справим с детската агресия, с избухванията и плачът на детето?
❓Какви правила да използваме, които са реалистични и подходящо за развитието?

Водещ: Анета Калчева – психолог. Завършила психология в СУ Св. Климент Охридски и „Артистично психосоциални практики“ в НБУ. В момента завършва „Психология на развитието“ в НБУ. Работи като психолог, обучител и фасилитатор от 2006 г., а от 2011 г работи активно и с деца и родители. Обучава се за гещалт терапевт. Завършила е 4 годишно сертификационно обучение в метода „Психодрама с деца“ . Работи с деца, юноши и възрастни  индивидуално и групово.
В работата си стъпва на основни психологически теории и конструкти за детското развитие и психика, като съчетава различни подходи.

Продължителност на онлайн лекцията: 2 ч.

Цена: Участието в онлайн лекцията е 25 лв. Заплаща се по банков път.

За записване: https://forms.gle/d5DbTyJiuWfRaNNF7

Всеки записал се получава информация за плащане с банкова сметка.
След заплащане на сумата ще получите линк с регистрация в платформата webinaria.bg

💻 При невъзможност да се включите в живото предаване на уебинарите, ще имате достъп до записа в рамките на 30 дни. Линкът ще бъде изпратен няколко дни до седмица по-късно.

Коментари

Коментирай

The event is finished.

Коментирай