Анета Калчева

Organizer

Анета Калчева
Phone
0887 55 68 58
Email
info@smisul.org
Website
https://smisul.org/
За записване

Location

Онлайн
София

Date

May 26 2020
Expired!

Time

1:00 pm - 3:00 pm

Labels

За родители

Уебинар – “Да посрещнем бебето-новите отношения в семейството”

Посрещането на ново бебе е вълнуващо събитие, които очаквате с нетърпение, но е сързано с много нови промени за цялото семейство, особено за братята и сестрите му.

Уебинарът ” Да посрещнем бебето – новите отношения в семейството” разглежда всички промени в семейството след появата на бебето по отношение на семейната динамика с родителите и братята и сестрите.

В уебинара ще разгледаме:

  •  Съществуващите изследвания за въздействието на второ дете върху по-големите братя и сестри, отношенията на родителите с техните първородени деца и отношенията на родителите помежду им
  • Различни съвети и идеи, които родителите могат да използват с първородните си деца и помежду си, за да се подготвят за бебето си и да сведат до минимум негативните  прояви
  • практични  съвети, за да може родителите да посрещнат критичните емоционални потребности на по-големите си деца

Водещ: Анета Калчева – психолог. Завършила психология в СУ Св. Климент Охридски и „Артистично психосоциални практики“ в НБУ. В момента завършва „Психология на развитието“ в НБУ. Работи като психолог, обучител и фасилитатор от 2006 г., а от 2011 г работи активно и с деца и родители. Обучава се за гещалт терапевт. Завършила е 4 годишно сертификационно обучение в метода „Психодрама с деца“ . Работи с деца индивидуално и групово.
В работата си стъпва на основни психологически теории и конструкти за детското развитие и психика, като съчетава различни подходи.

Продължителност на онлайн лекцията: 2 ч.

Цена: Участието в онлайн лекцията е 25 лв. Заплаща се по банков път.

За записване:https://forms.gle/gBh6rVyKEi5NVE1G6

 

Всеки записал се получава информация за плащане с банкова сметка.
След заплащане на сумата ще получите линк с регистрация в платформата webinaria.bg

💻 При невъзможност да се включите в живото предаване на уебинарите, ще имате достъп до записа в рамките на 30 дни. Линкът ще бъде изпратен няколко дни до седмица по-късно.

Коментари

Коментирай

Коментирай